Jobben min i DNB ga meg ikke bare et lønnsslipp, men den la grunnlaget for min karriere. Jeg lærte så mye, og fikk erfaringer som jeg nå bruker i min nåværende jobb.

Innlegget er betalt for – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Innholdsfortegnelse

Fedrelandets største finansielle kraftverk venter på deg

DNB er det største finansielle tjenestekonsernet i Norge. Men ingen trenger å fortelle deg det, ikke sant? Du vet det allerede. Du har sett dem, hørt om dem, og har sannsynligvis brukt tjenestene deres. Men det du kanskje ikke vet er mulighetene de gir til studenter som deg.DNB mener at de beste løsningene og ideene kommer fra friske sinn, som ditt. De verdsetter unge talenter og deres unike perspektiver, ideer og energi. Arbeidsplassen prøver hardt å skape en miljø der du, som student, kan vokse, lære, utforske og skape en karrierevei som du virkelig ønsker.

Ta et glimt av forskjellige karrieremuligheter i DNB

DNB tilbyr en rekke jobber til studenter. Du kan starte din karriere som kundekonsulent, som jobber direkte med å håndtere kundenes økonomiske behov. Eller du kan bli en finansiell analytiker, og hjelpe DNB med å gjøre smarte investeringer. Det er også muligheter innen IT, HR, prosjektledelse og mer. Mulighetene er nesten uendelige. Du kan velge en jobb som passer dine interesser og ferdigheter.

Din søknadsprosess til DNB jobb student, trinn for trinn

Å søke jobb i DNB som student er enkelt. Det første steget er å besøke DNBs karriereside. Der vil du finne en liste over ledige stillinger. Når du har funnet en jobb du er interessert i, klikker du på søk nå -knappen og fylle ut søknadsskjemaet.Husk å inkludere alle relevante detaljer om din utdanning, ferdigheter, og arbeidserfaring. Hvis dette er din første jobb, fokusere på dine overførbare ferdigheter. Leggetil også referanser hvis du kan.

Dine unike egenskaper DNB ser etter

DNB ser etter personer som er engasjerende, selvlærende, og løsningsorienterte. Om du har mot til å ta utfordringer, lidenskap for å lære nye ting, og evnen til å samarbeide, er du på riktig plass.

Hør det fra de som har vært der

John, en tidligere student som jobbet hos DNB, sa:

Favoriserte fordeler med å jobbe i DNB som student

Arbeide i DNB som student kommer med mange fordeler. Du vil få en attraktiv lønn, fleksible arbeidstider som passer med studietiden din, og verdifull arbeidserfaring. Men det er mer enn det. Du vil bli del av en inkluderende kultur, ha muligheter for nettverk, og sjanse til å jobbe med noen av de beste talentene i bransjen.Har du spørsmål? DNB oppfordrer deg å ta kontakt for ytterligere veiledning eller informasjon. Gå for det! Din drømmejobb venter.
Del innlegg

Andre populære innlegg

Jobb budbil

Jobb budbil

Kapittel 1: – hva betyr det egentlig? Budbiljobben er mer enn bare å kjøre fra punkt A til punkt B.

Les mer
Jobb i NRK

Jobb i NRK

Innledning – Hvorfor Bør Du Vurdere ? Har du drømt om en karriere innen mediebransjen? En virkelighet hvor du lever

Les mer
Mer enn bare en jobb

Mer enn bare en jobb

1. Innledning: NRK, en fremragende arbeidsplass i Norges mediebransje Norsk Rikskringkasting, bedre kjent som NRK, er Norges største medieorganisasjon. Som

Les mer