Hvordan tjene penger på å gå? 5 aktive jobber som gir deg bevegelse

Innlegget er betalt for – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Innholdsfortegnelse

Å tjene penger er ikke alltid vanskelig, men det kan fort hende at du sitter for mye stille, noe som fører til at du kan få dårlig rygg og helse. Det er kanskje derfor du ønsker å tjene penger mens du går? – I denne artikkelen skal du få 5 tips om hvordan tjene penger mens du går og beveger deg.

Les også gjerne vår andre guide om hvordan tjene penger raskt på nett

tjene penger på å gå mens du selger bildene du har
tjene penger på å gå mens du selger bildene du har

Kjøp et kamera og jobb som frilans fotograf

Hvis du ønsker å tjene penger på å gå, er fotografering som frilanser perfekt, her er det bare å kjøpe et kamera og starte å ta bilder. Det kan imidlertid være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Men vi anbefaler at før du går å prøver å tjene penger må du legge en klar strategi for hvordan du kan både gå og tjene penger samtidig. Se eksempelvis noen Youtube-videoer om fotografering og markedsfør deg på lokale Facebook-grupper.

Å kjøpe et kamera og jobbe som frilansfotograf kan være en spennende og givende opplevelse. Det krever imidlertid litt kunnskap og ferdigheter som kanskje ikke kommer naturlig for de fleste. Men det viktigste er at du får masse bevegelse og tjener penger på å gå.

mann som leverer mat ved å gå og sykle til kunden dette er hvordan tjene gode penger
mann som leverer mat ved å gå og sykle til kunden dette er hvordan tjene gode penger

Gå med mat for Foodora og tjen penger

Foodora er en matleveringstjeneste. Det er en av de raskest voksende bedriftene innenfor matleveringsindustrien. Foodora fungerer slik at du bestiller mat fra en restaurant, så er det frilansere som henter og leverer maten. Dette betyr at ved å jobbe for Foodora får du muligheten til å jobbe mens du går å leverer mat. Det er også slik at jo kjappere du går, jo mer penger tjener du. Dette er hvorfor Foodora er en fantastisk mulighet for deg å tjene penger mens du beveger deg.

Les også gjerne om hvordan oppnå økonomisk frihet sånn at du er sikker på at pengene du tjener ikke bare blir brukt opp, men at de faktisk jobber for deg og hjelper dine fremtidsplaner.

jobb som vaktmester og bevege deg
jobb som vaktmester og få betalt for aktivt arbeid som gjør at du tjener penger på å gå og bevege deg

Skaff deg ekstrajobb som gartner og vaktmester

Hagearbeid er en populær hobby for mange mennesker som ønsker å tilbringe tiden sin utendørs og få litt mosjon samtidig. Det er heller ikke vanskelig å tjene penger på å gå mens du jobber i hage eller rydder bort naboens søppel. Ta enkelt å ring på dører og spør om de ønsker noe arbeid utført for litt penger. Da får du ofte ja tjener litt kjappe penger.

Å jobbe som gartner eller vaktmester er en god mulighet for at alle skal få gått litt mens de tjener litt penger. Det er også mange jobber ledige, som du finner på Finn.no og lignende sider.

Hvis du leter etter en måte å tjene penger på hobbyen din, kan du vurdere å få en ekstrajobb som gartner eller vaktmester. Du kan jobbe mens du går og samtidig nyte utendørs.

Les også hvordan tjene penger på internett, dersom du liker mer å sitte stille enn å være i bevegelse mens du jobber.

fisk en laks og tjen gode penger på selge den mens du beveger deg
fisk en laks og tjen gode penger på selge den mens du beveger deg

Fisk og tjen penger på fangsten

Fisking er både en aktiv jobb som du går mens du tjener penger, og en veldig lønnsom jobb. Her tjener du store penger på god fangst som enkelt kan selges. Eksempelvis tjener du 250,- pr kilo vill-laks du klarer å fange. Dette kan fort bli mange tusener i timen om du går å fisker på rett sted og tid.

Fiske har eksistert i tusenvis av år, men den siste tiden har næringen tatt fart. Den globale etterspørselen etter sjømat og fisk vokser i en eksponentiell hastighet, noe som betyr at fiskerne tjener svært godt og får ofte gått på overtidsarbeid.

Fisking har alltid vært en god måte å tjene penger på, men det er også en svært god måte å tjene penger mens du går og beveger deg. En fisker kan tjene opptil 2 millioner kroner i året og har som regel over halvparten av tiden sin fri, og jobber skift.

jobb som avisbud og få mye mosjon i arbeidet
jobb som avisbud og tjen penger på å gå i Oslo

Jobb som avisbud og få masse bevegelse

Arbeidet til et avisbud er å gå rundt i et nabolag og gi folk aviser. Dette har vært en jobb som har utviklet seg gjennom årene, med nye teknologier og fremskritt i samfunnet er det litt mindre populært enn før, men fortsatt behov for levering av reklame. Rollen som avisbud har endret seg drastisk de siste årene. Det gammeldagse avisbudet er nå erstattet med digitale abonnementer, men folk er fortsatt glade for å se de som går å selger aviser.

Her kan du også lese om hvordan tjene penger uten å jobbe, dersom du er litt mer på den late siden.

Oppsummering på hvordan tjene penger mens du går

Det er ganske enkelt å tjene penger på å gå, mens du sykler eller er i bevegelse. Det kommer rett ned til deg og hvor mye penger du må tjene mens du går. Eksempelvis tjener et avisbud mindre enn noen som jobber med fiske, men samtidig går et avisbud mer enn fiskeren. Vi håper du liker våre 5 tips på hvordan du tjener penger på å, og ser at dette faktisk er mulig!

Del innlegg

Andre populære innlegg

Jobb budbil

Jobb budbil

Kapittel 1: – hva betyr det egentlig? Budbiljobben er mer enn bare å kjøre fra punkt A til punkt B.

Les mer
Jobb i NRK

Jobb i NRK

Innledning – Hvorfor Bør Du Vurdere ? Har du drømt om en karriere innen mediebransjen? En virkelighet hvor du lever

Les mer
Mer enn bare en jobb

Mer enn bare en jobb

1. Innledning: NRK, en fremragende arbeidsplass i Norges mediebransje Norsk Rikskringkasting, bedre kjent som NRK, er Norges største medieorganisasjon. Som

Les mer