10 Tips til hvordan tjene penger på nett for deg under og over 18 år

Innlegget er betalt for – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Innholdsfortegnelse

Føler du på det at du trenger penger? Vel, da har du kommet til rett sted. I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan tjene penger på nett. Tipsene fungerer både for deg under og over 18 år. Nedenfor vil du finne 10 tips om ting du kan gjøre for å tjene penger på nett.

Hvordan-Tjene-penger-pa-nett-med-blogging-for-deg-under-og-over-18-ar
Hvordan-Tjene-penger-pa-nett-med-blogging-for-deg-under-og-over-18-ar

1. Tjen penger på nett med blogging

Blogging er en fin måte å tjene penger på nett. Det er også en fin måte å bygge din personlige merkevare og nå ut til publikum.

Det er mange måter på hvordan du kan begynne å blogge på nettet, men den mest populære er å bruke WordPress. Den er enkel å bruke og har mange funksjoner som vil hjelpe deg i gang med blogging. WordPress er et gratis innholdsstyringssystem (CMS) med åpen kildekode. Det er en av de mest populære bloggplattformene som brukes av mennesker over hele verden, og det er mange opplæringsprogrammer på nettet for å komme i gang.

Les mer om hvordan tjene penger på blogging

bygg kunskaper og tjen penger på nett
bygg kunnskaper og tjen penger på nett

2. Bygg kunnskaper og tjen penger på nett

Gjennom sider som Fiverr.com kan du selv legge ut tjenester du kan tilby og velge hvilken pris du skal selge det for. Fiverr gir deg en plattform for hvordan du kan starte å bygge opp din egen frilansvirksomhet, ved å gi kunder tilgang til hvordan tjenester som ellers ikke ville vært tilgjengelige. Hvis du er ukomfortabel med å gjøre hjemmet eller hagen din om til en bedrift, er det nest beste alternativet å utvide til en kafe eller co-working kontor.

Tjen penger ved å skrive innlegg for andre
Tjen penger ved å skrive innlegg for andre

3. Tjen penger ved å skrive innlegg for andre

Dette er et veldig populært tema. Det er viktig å merke seg at det er mange måter på hvordan man kan tjene penger på å skrive innlegg for andre. Du kan være frilansskribent og tjene penger ved å skrive blogger, artikler og andre former for innhold for kunder. Du kan også drive din egen blogg eller nettside og selge annonser på den, eller du kan bruke tilknyttet markedsføring for å tjene provisjoner fra produktene du anbefaler.

Det er mange flere måter å tjene penger på som forfatter, men disse er bare noen av de mest populære.

tjen penger på youtube
tjen penger på Youtube

4. Tjene penger på egen Youtube

Youtube er en populær plattform for å tjene penger. Du kan tjene penger på videoene dine ved å bruke YouTube-annonsene og sponsede videoer. Noen av måtene du kan tjene penger på din egen Youtube-kanal er ved å lage sponsede videoer, selge varer eller ta donasjoner gjennom PayPal eller Patreon. Du kan også bruke annonser fra andre nettsteder for å generere trafikk og abonnenter som vil gjøre at du tjener penger på YouTube-kanalen din.

Ta bilder og selg de på nettet
Ta bilder og selg de på nettet Ta bilder og selg de på nettet

5. Ta bilder med telefonen og selg de på nettet

Dette er en ny trend som har vokst i popularitet. Det er en måte for folk å tjene ekstra penger på bildene sine. Folk kan ta bilder av alt, fra mat til dyr, og selge dem på nettet fra steder som Shutterstock. Det er en fin måte å tjene litt ekstra penger på når du kjeder deg eller har en time å sløse. Denne typen fotograferingsvirksomhet er enkel og lett å komme inn i.

selg dine brukte møbler og få betalt
selg dine brukte møbler og få betalt

6. Tjen penger på å selge brukte ting du ikke bruker

Det er mange mennesker som ønsker å tjene penger ved å selge brukte varer på nettet. De kan være litt nølende fordi de ikke ønsker å bli svindlet, eller de kan være bekymret for hvor mye de vil få betalt. Du kan selv tjene penger på nettet ved å lage en profil på Finn og legge ut annonser gratis. Du kan også ta en tur i nabolaget og spørre om naboene har noe de ønsker å kaste, som du selv kan legge ut og tjene penger på.

små jobber gir inntekt via nett
små jobber gir inntekt via nett

7. Tjen penger på småjobber via nettet

På Finn.no kan du finne en haug med tilgjengelige småjobber som må gjøres. Disse betales ofte lavt-middels godt, men det er fortsatt en god måte å tjene penger via nettet på. Det finnes mange måter å tjene penger via nettet på både for deg over og under 18 år. På Finn finner du alt fra å være frilansfotograf til å klippe gresset til naboen. På denne måten kan du se tilgjengelige jobber på nettet som du kan tjene penger på.

leie ut sykkelen og tjene penger
leie ut sykkelen og tjene penger

8. Tjene penge på å leie bort bilen eller sykkelen din

Å leie ut bil eller sykkel kan være en lukrativ forretningsidé. Du kan tjene enkle penger ved å leie ut bilen din på når du ikke bruker den, og selv benytte den til når du trenger. Beslutningen om å leie ut bilen eller sykkelen din er enkel, men prosessen med å finne kunder er ikke så enkel. Det er mange faktorer du bør vurdere før du leier ut kjøretøyet ditt for profitt. Men du kan blant annet bruke nettsider og plattformer som Getaround til å tjene penger på nett via utleie av bil.

tjene penger på Airbnb ved å leie ut sofaen til en fremmed
tjene penger på Airbnb ved å leie ut sofaen til en fremmed

9. Leie ut sofaen eller gjesterommet på Airbnb

Airbnb er en av de mest populære måtene for reisende å bo i en ny by. Å leie et rom eller en sofa på Airbnb kan være et rimelig alternativ for folk som leter etter et sted å bo.

Mange tjener ekstra på å leie ut rommene eller sofaene sine på Airbnb. Og det er enkelt å gjøre. Bare klikk på «Vert med Airbnb»-knappen og fyll ut profilinformasjonen din, velg oppføringstype og angi prisen.

Airbnb har eksistert siden 2008 og har over 2 millioner oppføringer over hele verden i mer enn 190 land. Nettstedet er ikke bare populært blant reisende, men også blant lokale innbyggere som ønsker å leie ut hjemmene sine mens de er bortreist på ferie eller forretningsreise.

10. Hvordan tjene penger på å streame

Det er mange måter for folk som elsker musikk, skriving eller andre interessefelt å bruke streaming som inntekt. Noen av disse inkluderer salg av varer og abonnementer gjennom plattformen og å lage sine egne Twitch-kanaler.

Streaming er en populær måte å tjene penger på nett i dag. Folk bruker det til alle slags formål som å tjene penger, bygge et publikum og få gratis innhold.

Etter hvert som populariteten til streaming vokser, øker også antallet mennesker som prøver å leve av streaming. Her er noen måter du kan tjene penger på strømming.

Så hvis du er interessert i hvordan tjene raske penger på nett kan du lese mer om det her.

Del innlegg

Andre populære innlegg

Jobb budbil

Jobb budbil

Kapittel 1: – hva betyr det egentlig? Budbiljobben er mer enn bare å kjøre fra punkt A til punkt B.

Les mer
Jobb i NRK

Jobb i NRK

Innledning – Hvorfor Bør Du Vurdere ? Har du drømt om en karriere innen mediebransjen? En virkelighet hvor du lever

Les mer
Mer enn bare en jobb

Mer enn bare en jobb

1. Innledning: NRK, en fremragende arbeidsplass i Norges mediebransje Norsk Rikskringkasting, bedre kjent som NRK, er Norges største medieorganisasjon. Som

Les mer