En guide til å søke og navigere i ‘Nova Sea’ ledige stillinger

Innlegget er betalt for – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Innholdsfortegnelse

Hvem er vi? Møt Nova Sea

Nova Sea er mer enn bare en sjømatgigant. Begynte som en håndfull oppdrettere i 1972, vi har vokst til å bli en av Norges største sjømatprodusenter. Nova Sea er kjent for sin etiske praksis, skaping av høykvalitetsprodukter og engasjement for bærekraftighet.

Vi brenner for det vi gjør

Vi i Nova Sea er stolte av våre produkter, mennesker, og vår kultur. Vi tror på å forvalte de rike havressursene på en bærekraftig måte, og vi jobber hele tiden for å minimere vår påvirkning på miljøet. Vi verner om våre ansatte og strever etter å gi dem en givende og tilfredsstillende karriere.
En guide til å søke og navigere i 'Nova Sea' ledige stillinger

Finn Nova Sea ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nova Sea blir offentliggjort på vår karriereside. Du kan også sette opp jobbvarsler, slik at du kan være den første til å få varsel når drømmejobben blir publisert. Du kan også søke på flere stillinger samtidig. Vi har mange spennende og varierte stillinger tilgjengelige, fra produksjon og distribusjon, til salg og markedsføring.

Ta del i vår reise

Vi har en åpen dør-policy og oppfordrer alle med relevant erfaring og ferdigheter til å søke. Enten du er en erfaren sjømatprofesjonell, fersk ut av skolen, eller ute etter å skifte karriere, har vi muligheter som vil hjelpe deg å vokse og utvikle seg.

Søk på Nova Sea stillinger

Nova Sea er alltid ute etter å utvide teamet vårt med dedikerte individer som brenner for bransjen. Vi søker personer med dedikasjon, integritet, og en instilling av hardt arbeid. Din utdanning, erfaring, og ferdigheter vil bli vurdert nøye for å matche deg med den rette stillingen hos oss.

Gjør din søknad unik

Før du søkker, se nøye på jobb beskrivelsen. Sikre at du forstår hva stillingen krever, og at du har de nødvendige kvalifikasjonene og erfaringene. Tilpass din CV og motivasjonsbrev til hver enkelt stilling du søkker på for å vise hvordan dine ferdigheter, erfaringer, og karriere ambisjoner er linje med Nova Seas verdier og mål.

Etter at du har søkt

Når vi har mottatt søknaden din, vil den bli evaluert av vårt HR-team. Kandidater som best passer til stillingen kan bli kalt inn til et intervju. Vi vil gi tilbakemelding på søknaden din så raskt som mulig, enten søknaden din har vært vellykket eller ei, så du vet hva du kan forvente.

Sett kursen mot en lys fremtid med Nova Sea

Arbeider du hos Nova Sea, vil du bli en del av en av verdens ledende sjømatbedrifter. Du vil få muligheten til å jobbe i et engasjert og støttende team, og du vil ha muligheter for karriereutvikling og vekst.
Del innlegg

Andre populære innlegg