Hvordan tjene penger på blogg? – Dette er hvordan få betalt for blogging!

Innlegget er betalt for – Sånn klarer vi å levere gratis kvalitetsinnhold. Takk for din forståelse! 

Innholdsfortegnelse

Den beste måten å tjene penger på blogging er ved å bygge et merkevare og tjene penger på den. Det er her du kan tjene penger på bloggen din ved betalt innhold, sponsorer og lignende.

Denne artikkelen deler om hvordan du kan tjene penger på bloggen din. Den gir ut noen tips om hvordan du kan tjene penger på bloggen din og bygge en merkevare, samt hva som er de beste måtene å generere inntekter fra bloggen din på.

For å tjene penger på bloggene din må du finne en nisje

Blogging er en fin måte å tjene penger på. Men det kan være vanskelig å finne en nisje som vil tjene penger på.

Det er mange måter å tjene penger på bloggen din, men den mest populære måten er affiliate marketing. Tilknyttet markedsføring er når du markedsfører produkter eller tjenester og får betalt for det. Du kan også selge dine egne produkter eller tjenester på bloggen din og bruke inntektene fra disse salgene til å finansiere bloggen din.

Du kan også tjene penger på bloggen din ved å selge annonseplass på nettstedet ditt, som kalles CPM-annonsering. Denne typen annonsering betaler deg per tusen visninger (CPM) som folk ser av en annonse på nettstedet ditt. Bruk Google-Adsense til dette. Nedenfor finner du en god liste med nisjer som betaler best i Norge:

1. Tjen penger på nett

2. Økonomi

3. Reise

4. Fitness

5. Personlig utvikling

6. Relasjoner

7. Livsstil

8. Eiendom

9. Teknologi

10. Mat

11. Underholdning

12. Kjæledyr

13. Spill

Hvordan finne en sponsor innenfor nisjen din som gjør at du tjener penger på blogging

Det kan være vanskelig å finne en sponsor som tjener deg penger, men her er noen tips om hvordan du kan finne en sponsor i din nisje som tjener deg penger på å blogge. Utvikle en blogg innenfor en nisje som folk i din nisje er villige til å betale for er det første trinnet. For eksempel tror er finans og reise gode bransjer da det er flere som er villige til å betale penger for å bli promotert gjennom bloggen din.

1) Finn sponsorer som allerede er i din nisje og har et publikum som er interessert i det du snakker om.

2) Finn sponsorer som har samme mål som deg og ønsker å jobbe med deg.

3) Finn sponsorer som er villige til å betale for din blogg sitt innhold eller tjenester.

For å tjene penger på blogging må du ha trafikk til nettsiden

Bruk SEO eller søkemotoroptimalisering for å dukke opp på Google på ulike søkeord som kan hjelpe deg. Du kan også bruke Google annonsering eller andre betalte plasseringer for å få tak i lesere, som forhåpentligvis blir faste lesere fremover i tid. Det er faste lesere som er publikummet annonsørene betaler for promotere blogg innhold til. Eksempelvis om du skriver om hårfjerning med laser i Trondheim er det helt nødvendig at innholdet nevner søkeordet flere ganger, sånn at Google skjønner at dette er viktig.

Gjør outreach og få kontakt med annonsørene du tenker passer bloggen din

Annonsører leter alltid etter måter å tjene penger på bloggen din. Du må selv i starten nå ut til annonsørene som du mener passer bloggen din og tilby dem en avtale som er lønnsom for begge parter.

Oppsøkende og kontakt med annonsørene du tror passer bloggen din er en fin måte å tjene penger på bloggen din. Det er også en fin måte å få mer trafikk og bygge relasjoner med potensielle annonsører.

Bloggere bør være proaktive i å nå ut til annonsørene de tror vil være interessert i innholdet deres. De bør også være villige til å forhandle avtaler med dem hvis de føler at det er verdt det for dem.

Her kan du lese mer om hvordan tjene penger

Oppsummering i hvordan tjene penger på blogging

  1. Finn en nisje å skrive om
  2. Bygg et publikum av faste lesere
  3. Finn potensielle annonsører
  4. Kontakt annonsørene og tilby en gjensidig lønnsom avtale.

Lykke til med å få betalt for din blogging, står du på er dette enkelt og kreves bare tid!

Del innlegg

Andre populære innlegg

Jobb budbil

Jobb budbil

Kapittel 1: – hva betyr det egentlig? Budbiljobben er mer enn bare å kjøre fra punkt A til punkt B.

Les mer
Jobb i NRK

Jobb i NRK

Innledning – Hvorfor Bør Du Vurdere ? Har du drømt om en karriere innen mediebransjen? En virkelighet hvor du lever

Les mer
Mer enn bare en jobb

Mer enn bare en jobb

1. Innledning: NRK, en fremragende arbeidsplass i Norges mediebransje Norsk Rikskringkasting, bedre kjent som NRK, er Norges største medieorganisasjon. Som

Les mer